< Povratak na baze podataka

Sve zapisnike možete preuzeti nakon registracije.

Odlukom Vlade RH od 14. siječnja 2016. na 272. sjednici odobren je zahtjev Centra za pristup dnevnim redovima sjednica Vlade RH koji su zbog klasifikacije tajnosti bili nedostupni javnosti. U prilogu je arhiva svih deklasificiranih zapisnika dnevnih redova sjednica Vlade Republike Hrvatske od 1990. do 2012. prikupljena u sklopu projekta “Politički prioriteti u Hrvatskoj od 1990. do 2015.”.

Ukoliko ćete koristiti arhivu naslovnica za vlastita istraživanja, molimo Vas da izvor podataka navedete na sljedeći način:

Širinić, Daniela, Dario Nikić Čakar, Ana Petek, Josip Šipić, Višeslav Raos i Anka Kekez. (2016.) Politički prioriteti u Hrvatskoj od 1990. do 2015. – Arhiva deklasificiranih dnevnih redova sjednica Vlade Republike Hrvatske (v.1.0) (Arhiva dokumenata i šifrarnik). Zagreb: Centar za empirijska politološka istraživanja, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

 • 1989 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 2
  1989 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 2
 • 1990 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 148
  1990 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 148
 • 1991 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 224
  1991 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 224
 • 1992 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 177
  1992 Dnevni redovi sjednica Vlade Republike Hrvatske 177

Šifrarnik - Arhiva deklasificiranih dnevnih redova sjednica Vlade Republike Hrvatske od 1990. do 2015.

Bazu podataka ćemo objaviti u prvoj polovini 2017. godine.

Baza sadrži podatke iz elektronskih/telefonskih upitnika upućenih jedinicama lokalne samouprave. Upitnik obuhvaća teme predškolskog odgoja i obrazovanja, osnovnoškolskog obrazovanja, pomoći roditeljima novorođene djece te pomoći u kući i dnevnih centara za starije i nemoćne. Podaci su prikupljeni u sklopu EU projekta “Žene na tržištu rada – procjena utjecaja roda”, kojeg Fakultet provodi od početka 2015. do kraja 2016. godine u suradnji s udrugama B.a.Be., VIMIO i Legalina te Gradom Zagrebom.

Ukoliko ćete koristiti bazu podataka za vlastita istraživanja, molimo Vas da izvor podataka navedete na sljedeći način:

Kekez, Anka, Ivana Dobrotić, Mario Munta, Andrija Henjak i Melita Varga. (2016.) Žene na tržištu rada – baza podataka o ulozi gradova i općina u mjerama usklađivanja profesionalnog i obiteljskog života u Hrvatskoj (v.1.0) (Šifrarnik). Zagreb: Centar za empirijska politološka istraživanja, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Šifrarnik - Žene na tržištu rada - baza podataka o ulozi gradova i općina u mjerama usklađivanja profesionalnog i obiteljskog života u Hrvatskoj

Bazu podataka ćemo objaviti u prvoj polovini 2017. godine.

Baza sadrži podatke prikupljene anketom kućanstava u Republici Hrvatskoj, kojom se ispitalo nekoliko tema: posao, uvjete u kojima građani obavljaju posao, obiteljske obveze i posao, usklađivanje poslovnog i obiteljskog života i izbore. Podaci su prikupljeni u sklopu EU projekta „Žene na tržištu rada – procjena utjecaja roda”, kojeg Fakultet provodi od početka 2015. do kraja 2016. godine u suradnji s udrugama B.a.Be., VIMIO i Legalina te Gradom Zagrebom.

Ukoliko ćete koristiti bazu podataka za vlastita istraživanja, molimo Vas da izvor podataka navedete na sljedeći način:

Henjak, Andrija, Mario Munta, Anka Kekez, Ivana Dobrotić i Melita Varga (2016.) Žene na tržištu rada – anketa kućanstava o usklađivanju obiteljskog i profesionalnog života i uvjetima u kojima građani obavljaju svoj posao u Republici Hrvatskoj. (v.1.0) (Šifrarnik). Zagreb: Centar za empirijska politološka istraživanja, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Šifrarnik - Žene na tržištu rada - anketa kućanstava o usklađivanju obiteljskog i profesionalnog života i uvjetima u kojima građani obavljaju svoj posao u Republici Hrvatskoj